• broken image

  Søgemaskineoptimering er en metode eller et værktøj, hvormed man kan fremme en websides placering i diverse søgemaskiner. Her finder du en SEO ordbog, eller ordforklaring om du vil, som forklarer de mest brugte ord og begreber ved søgemaskineoptimering og online markedsføring.

  SEO flytter jer frem i Google

 • Effektiv linkbuilding

  Vi har hjulpet mange virksomheder med topplaceringer. Se cases her

  Markedets bedste priser · 100 % gennemsigtighed · Effektiv linkbuilding · 100 % dokumentation

  broken image

  Søgemaskineoptimering

  Søgemaskineoptimering - i daglig tale SEO - berører de aktiviteter, der har til formål at øge dit websites synlighed i Googles søgeresultater. Søgemaskineoptimering dækker over en vifte af discipliner- herunder teknisk optimering, linkbuilding, tekstforfatning, analyser, PR og meget mere.

  broken image

  Synligheden i søgemaskinerne

  Måske ved du godt, at du skal gøre noget for synligheden i søgemaskinerne, men du har svært ved at se, hvor du skal starte? Eller måske er du godt i gang med SEO, men er holdt tilbage af nogle helt konkrete udfordringer eller spørgsmål?

 • Linkbuilding

  Linkbuilding er den vigtigste del af SEO! Denne komplette guide ser på linkbuilding strategier og linkbuilding i praksis med brugbare eksempler og templates.

  broken image

  Effektiv linkbuilding

  links er vigtige

  Vi er eksperter i Linkbuilding. Se vores cases og vurdér selv

  Effektiv linkbuilding · Markedets bedste priser · Vi går efter Top3 · 100 % dokumentation

  broken image

  WordPress hjemmeside

  Flot ny hjemmeside ?

  Står jeres virksomhed eller organisation og skal have en ny flot WordPress hjemmeside, kan vi tilbyde en professionel og flot designet WordPress side. WordPress er de sidste år blevet en meget stærk CMS hjemmeside platform og bruges af rigtig mange firmaer i både Danmark og udlandet.

 • Facebook annoncering

  Facebook annoncering repræsenterer idag den mulighed, som Google Adwords gjorde for 10 år siden. Relevant trafik til billige penge. Men platformen udvikler sig konstant, hvorfor jeg ikke selv har tid til at følge med på de seneste nye tricks.

  broken image

  Google optimering for små og mellemstore virksomheder

  Vil i have jeres hjemmeside ind på side 1?

  Google optimering er SEO med fokus på Google, og vi kan hjælpe dig til de eftertragtet topplaceringer. Kontakt os til en uforpligtende dialog. Google optimering for små og mellemstore virksomheder der godt ved at guldet ligger på google - men ikke rigtig ved hvordan de finder det. Få et tilbud NU.

  broken image

  AdWords

  I betaler kun pr klik

  Flere kunder fra Google. AdWords er den perfekte måde at få flere kunder inden for en overkommelig tid. River Online er et certificeret Google AdWords bureau, og vi kan hjælpe dig med at få flere kunder.

  broken image

  webdesign

  Vi designer jeres nye hjemmeside

  ‎Vi leverer dit webdesign med tilfredshedsgaranti. Hent et tilbud nu.

  Kundeservice · Kampagnetilbud · Professionelt webdesign · Tilfredshedsgaranti. Professionelt flot Webdesign til CMS, hjemmesider og Webshop. Få en pris på jeres næste flotte Webdesign udført af vores Webdesigner.

  broken image

  webdesigner til webshop

  Vi designer jeres nye hjemmeside

  Vi kan hjælpe dig med din hjemmeside eller webshop, helt uden binding eller gebyrer. få lavet en professionel hjemmeside med tilfredshedsgaranti. Webbureau med ekspertise i webdesign til ny hjemmeside & webshop samt online markedsføring af disse.